Onze
klanten
over ons
werk

"Natch heeft behoefte aan een flexibele creatieve partner die snel kan inspelen op onze vragen. Decoders creëert intuïtieve designs op maat van ons business oplossingen in een super toffe en transparante samenwerking."

— Jan Meynen / Natch Europe

"Wij konden bij het laten opmaken van onze website met meer vragen terecht bij Decoders dan enkel de technische opbouw van een website, we kregen ook professioneel advies, tips en informatie omtrent allerlei zaken. Ook de dienst na verkoop is heel fijn, wij kunnen nog steeds terecht bij Steve voor ad hoc aanpassingen of vragen, en als jong bedrijf is dat een absolute must have. Een snelle en vrolijke service die wij zeker appreciëren!"

— Joke Vander Aa / Bisart

"Decoders staat voor creatief, meedenken, sympathiek, 100% tevreden klanten willen... kortom voor onze website was de samenwerking met Decoders top. Ik ben zeer blij met het resultaat!"

— Els de waele / venTura

"Onze website was aan vernieuwing toe... Decoders heeft ons het juiste advies gegeven. Zij zijn creatief, fris, denken mee met de klant, gaan voor tevreden klanten. Heel blij dat we met dit team mochten werken."

— Lino van Reeth / Keizershof

"Zonder creatieve input van onze zijde slaagde Decoders erin om een praktische en tevens ook 'good looking' site te bouwen! Site is ook steeds zeer stabiel! Aangename samenwerking met mensen die 'gebeten' zijn van hun vak!"

— Dieter De Groote / Diemat

"Al sinds de opstart van ons bedrijf werken we samen met Decoders. Na een grondige analyse en overleg is Steve aan de slag gegaan. Enkele weken later kregen we al een eerste ontwerp van het logo en website te zien. Met hier en daar wat aanpassingen was enige tijd later de website geboren. Een website die tot op de dag van vandaag nog steeds positieve commentaar ontvangt. “Decoders” een jong dynamisch team, geleid door Steve, speelt in op de noden van de klant. Kortom , “Decoders” een aanrader."

— Bart Van de Walle / Isolblow

"Opstarten van een bedrijfje gaat steeds gelinkt met het maken van een site, in mijn geval mocht dit gerust een mooie site zijn, aangezien ik vooral via het net werk. Via een vriend kwam ik terecht bij Decoders. Vóór het kennismakingsgesprek was ik reeds gaan checken op de site van Decoders, ik had de indruk dat ik reeds heel goed zat. Dat bleek dan ook na de eerste ontmoeting met Steve. Het gevoel zat snel goed, Steve was volledig voor het concept te vinden en dacht tot in de details mee om een top site te creëren. Dus alleen maar lof. Nogmaals dikke merci aan de decoders! en de reactie's zijn super enthousiast De Sjampetter"

— Michiel De Rouck / De Sjampetter

"Na ons eerste gesprek werden onze wensen getoetst aan de sterke visie en strategie van Decoders. Net zoals op onze tekentafel is voor de vormgeving van een website een goede analyse een belangrijke schakel. Door het weglaten van de overbodige elementen en de juiste dingen op de juiste plaats te brengen, kregen we van decoders een sterke en tijdloze structuur. Het uiteindelijke resultaat is een voor ons gebruiksvriendelijke en uiterst doeltreffende website. Bedankt Steve en team voor de vlotte samenwerking!"

— Thomas Vander Auwermeulen / Exteria

"Als bijna uitsluitend technische ontwikkelaar doen wij regelmatig beroep op de diensten van Decoders. Met name de manier waarop Decoders meedenkt met de klant en een initieel ruw idee kan omzetten naar een praktische uitwerking en de daar aan gekoppelde technische expertise, is voor ons een doorslaggevende factor. In een volatiele en snel evoluerende sector als Internet programmatie aarzelen zij als webbouwer niet om te kiezen voor het soms minder evidente pad en aarzelen zijn niet om nieuwe zaken te proberen, testen en te implementeren. Daar waar de verleiding soms groot is om naar het vertrouwde seriewerk om te schakelen zal Decoders steeds kiezen voor de piste die nét dat ietsje meer biedt. Wij raden ieder die op zoek is naar een webbouwer die ook out of the box kan denken dan ook een gesprek aan met Decoders!"

— Dominique Quintelier / FirstServed

"Luisteren, brainstormen, lachen, ontwerp kritisch bekijken, aanpassen, testen, website live. Zo simpel is het ons vergaan. Het team van de Decoders met Steve als aanspreekpunt was voor ons de ideale partner voor de ontwikkeling van onze allereerste website. De interactie zat onmiddellijk goed en onze wensen werden omgezet in een gemakkelijk te beheren website met bijhorende monitoring tools. Bovendien staan de Decoders ook vandaag nog steeds klaar om ons te ondersteunen in onze communicatie. Een lange termijn partner, zo zien wij de Decoders."

— David Hillewaere / DHR Projects

"We zijn bijzonder tevreden over de samenwerking met Decoders voor het maken van onze nieuwe website. Niet alleen tijdens de voorbereidende gesprekken, maar ook bij tijdens het fine-tunen van de website stonden ze steeds klaar om samen met ons mee te denken. Het resultaat werd een website die perfect aan onze wensen en die van onze klanten voldoet. Dat leiden we niet alleen af uit de positieve reacties die we van klanten krijgen, maar ook uit de cijfers die we overzichtelijk uit Google Analytics halen. Bovendien is de site makkelijk zelf aan te passen via het prima CMS dat er bij geleverd wordt. Bedankt Steve & co!"

— Thibo Lidou / Mi Casa